Porta (szállásfoglalás): +36-62-452-354
Titkárság, iroda: +36-62-452-355
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 74. Megtekintés térképen
 

Kedves Hallgató!

Örömmel értesítelek, hogy felvételt nyertél a Károlyi Mihály Kollégiumba!
Néhány információ a továbbiakról, itt jegyzem meg, hogy csatlakozz a Károlyi Kolesz Facebook csoporthoz, mert ez a bentlakó hallgatók aktív csoportja.

Beköltözés:
- beköltözési időpont 2018. szeptember 1-2. 10:00 – 17:00;
- 2018. szeptember 3. után hétköznaponként munkaidőben (hétfőtől csütörtökig 8:00-15:00-ig, pénteken 8:00-12:00-ig) lehet beköltözni;
- 2018. szeptember 1. előtt nincs mód a kollégiumi férőhely elfoglalására.

A beköltözéshez szükséges:
- a beköltözés előtt a szeptemberi kollégiumi díj kiegyenlítése, a kivetések a napokban felkerülnek a Neptunba, amit majd be kell fizetni. A fizetés módja: CSAK saját Neptun fiókon keresztül bankkártyával (nem csak saját kártyával lehet). Készpénzes fizetés és saját bankszámláról történő utalás NEM lehetséges! A befizetés meglétét kinyomtatott bizonylattal vagy saját telefonon (tablet, stb.) a Neptun fiókba belépve a beköltözéskor be kell mutatni;
- egy darab igazolványkép a kollégiumi belépőkártyára;
- két darab kinyomtatott és KITÖLTÖTT példánya az emailben elküldött „Megállapodásnak” (a szobaszámot a regisztrációkor fogjátok megtudni, így azt a pontot majd csak a beköltözéskor tudjátok beírni)
- ha a fentebb felsoroltak közül bármelyik hiányzik a beköltözés nem lehetséges!

A férőhely lemondása:
- aki nem tart igényt kollégiumi férőhelyére, azt kérjük, hogy írásban jelezze legkésőbb 2018. augusztus 27-ig, postai úton (cím: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 74. vagy e-mailben karolyi.mihaly.kollegium@gmail.com)

Amennyiben a lemondást a fenti időpontig nem teszi meg, a szeptemberi kivetését be kell fizetni! Aki 2018. szeptember 14-ig nem foglalja el férőhelyét, annak kollégiumi jogviszonya automatikusan megszűnik.

Ha bármilyen kérdés merül fel, nyugodtan keress ezen az e-mail címen.

További szép nyarat és jó pihenést kívánok, szeptemberben találkozunk!