Porta (szállásfoglalás): +36-62-452-354
Titkárság, iroda: +36-62-452-355
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 74. Megtekintés térképen

HÉTKÖZNAPOK

Bolt és étterem
A kollégiumban egy kisbolt és egy étterem is a hallgatók rendelkezésére áll. A boltban alapvető élelmiszerek (pékáruk, tejtermékek, felvágottak), valamint üdítők, édességek és egyéb, a mindennapi élethez szükséges árucikkek kaphatóak. Azok számára, akik kevésbé járatosak a főzés világában vagy nem jut idejük a konyhában tevékenykedni, az étterem lehetőséget kínál arra, hogy meleg ételhez jussanak. Mindig változó kínálattal és diákbarát árakkal várják az éhes kollégistákat a nagyterem mellett kialakított büfé helyiségben.

DSCN0504 DSCN0503 DSCN0502 DSCN0498 DSCN0497

Konyha
Minden lakószinten található egy-egy konyha, gáztűzhelyekkel, zárható hűtőszekrényekkel, valamint egy mikrohullámú sütővel, amelyeket a hallgatók kedvük szerint, a nap bármely szakában igénybe vehetnek. Ezeken felül különböző háztartási eszközök is találhatók az egyes konyhában, melyeket a szintek a KOPAJ alatt nyertek el. Például a harmadik szinten vízforraló, melegszendvics sütő, grillsütő, pirítóssütő, konyhai robotgép, digitális mérleg és egy pataki tál is gazdagítja a konyha eszköztárát.

DSCN0483 DSCN0484 DSCN0485

Mosókonyha
A főzés mellet a mosás a másik házimunka, amely része mindennapoknak és a kollégium ennek a tevékenységnek a folytatásához is segítséget nyújt. A B-épület földszintjén található egy mosókonyha, mely négy ipari mosógéppel igyekszik kielégíteni az igényeket. Használtba vételük úgy történik, hogy a B-portán kell egy zsetont vásárolni és a mosókonyha kulcsát felvenni, a megvásárolt zseton bedobásával pedig elindítható a mosás. Természetesen részletes tájékoztató található mindegyik mosógéphez a mosási programokról, valamint a gépek használatáról.

DSCN0496 DSCN0495 DSCN0493