Porta (szállásfoglalás): +36-62-452-354
Titkárság, iroda: +36-62-452-355
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 74. Megtekintés térképen

HÉTKÖZNAPOK

Bolt
A kollégiumban egy kisbolt áll a hallgatók rendelkezésére. A boltban alapvető élelmiszerek (pékáruk, tejtermékek, felvágottak), valamint üdítők, édességek és egyéb, a mindennapi élethez szükséges árucikkek kaphatóak.

DSCN0498 DSCN0497

Konyha
Minden lakószinten található egy-egy konyha, gáztűzhelyekkel, zárható hűtőszekrényekkel, valamint egy mikrohullámú sütővel, amelyeket a hallgatók kedvük szerint, a nap bármely szakában igénybe vehetnek. Ezeken felül különböző háztartási eszközök is találhatók az egyes konyhában, melyeket a szintek a KOPAJ alatt nyertek el. Például a harmadik szinten vízforraló, melegszendvics sütő, grillsütő, pirítóssütő, konyhai robotgép, digitális mérleg és egy pataki tál is gazdagítja a konyha eszköztárát.

DSCN0483 DSCN0484 DSCN0485

Mosókonyha
A főzés mellet a mosás a másik házimunka, amely része mindennapoknak és a kollégium ennek a tevékenységnek a folytatásához is segítséget nyújt. A B-épület földszintjén található egy mosókonyha, mely négy ipari mosógéppel igyekszik kielégíteni az igényeket. Használtba vételük úgy történik, hogy a B-portán kell egy zsetont vásárolni és a mosókonyha kulcsát felvenni, a megvásárolt zseton bedobásával pedig elindítható a mosás. Természetesen részletes tájékoztató található mindegyik mosógéphez a mosási programokról, valamint a gépek használatáról.

DSCN0496 DSCN0495 DSCN0493