Porta (szállásfoglalás): +36-62-452-354
Titkárság, iroda: +36-62-452-355
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 74. Megtekintés térképen

TANULÁS

A kollégiumban folyó pezsgő élet ellenére, számos lehetőség nyílik azok számára, akik szeretnének csendben, vagy zenészek estében kevésbé csendben elvonulni a nyüzsgéstől tanulni, gyakorolni, ZH-kra vagy vizsgára készülni.

Gyakorlók
Az A-épület második emeletén két helyiség szolgája a folyamatos gyakorlást és a vizsgákra való felkészülést a Zeneművészeti Kar hallgatói számára. Mindkét teremben található egy-egy zongora, melyeket a kar folyamatosan ellenőriz és karban tart.

Könyvtár
Könyvtárunk, az A-porta mellett, 5500 kötettel áll a kollégisták rendelkezésére. Állományunkban nagyjából egyenlő arányban oszlik meg a szép- és szakirodalom. Összetétel tekintetében főnként a nálunk lakók igényeit próbáljuk kielégíteni, figyelve arra, hogy főleg olyan könyveket szerezzünk be, amelyek az iskolán kívüli tevékenységekhez vagy a pihenéshez szolgálnak eszközül. Emellett számos folyóirattal, egy zongorával és különböző kulturális rendezvényekkel segítjük a hallgatókat szabadidejük minőségi eltöltésében.

DSCN0506 DSCN0508

Számítógépterem
A számítógépterem a kollégium A-épületének földszintjén tíz darab modern számítógéppel, melyek rendelkeznek internet hozzáféréssel, szolgálja a hallgatók igényeit a tanulásban és szabadidő eltöltésében.

DSCN0525 DSCN0524

Tanulók
Szintén az A-épületben, az első emeleten találhatók a tanulószobák, ahol csendes és kulturált környezetben készülhetnek a hallgatók a közelgő ZH-kra és vizsgákra. A termek nagy része alkalmas csoportos gyakorlásra, korrepetálásra is, a falon lévő táblákkal és a könnyen mozgatható asztalokkal.

DSCN0693 DSCN0692 DSCN0695 DSCN0511